Ridders van de ronde keukentafel

Ridders van de ronde keukentafel

Iedereen kent het verhaal van koning Arthur. Maar ken je het verhaal van prins Arthur? Komende herfst brengt Deep Bridge deze nieuwe familievoorstelling, gebaseerd op het succesvolle kinderboek van Mark Tijsmans, naar het theater.

Prins Arthur schittert naast de jonge Gwynevere, Lancelot, Tristan en Isolde in een knalspektakel met maar liefst 28 hoofdrolspelers waarvan 27 jongeren en Merlijn de tovenaar als enige volwassene.

De gloednieuwe voorstelling ‘Ridders van de ronde keukentafel’ is letterlijk ridderlijk amusement. En als ze ridders mee spelen, zijn het er ineens veel. Maar echt wel héél veel.

Dat moét ook wel, want voor deze musicalversie van Mark Tijsmans z’n enorm populaire kinderboek zijn de verwachtingen hoog.

Tijsmans werd voor verschillende boekenprijzen genomineerd, waaronder De Boekenleeuw en de Gouden Klaproos. Als klap op de vuurpijl komt Arthur nu dus met zijn ronde keukentafel- gezelschap de planken op.

Een overbekend verhaal dat toch telkens weer bekoort. Zeker als het nét weer anders wordt verteld en al helemaal als het eigenlijk net zozeer aan jouw keukentafel kan gebeuren. Tenminste, als die rond is. Kom kijken en vergaap je aan een rondje humor, warme levenslessen en sporadische traan.

Bestel nu je tickets!