Gezien de verstrengde maatregelen mbt het Coronavirus, is het voorlopig niet mogelijk om onze opnames bij te wonen. Momenteel zenden we nog wel programma’s uit met de aanwezigheid van publiek, die voor de pandemie zijn opgenomen, zoals bijv. The Voice Van Vlaanderen, of die volgens de toen geldende corona maatregelen werden opgenomen, bijv. Game of Talents.

Van zodra we opnieuw publiek in onze studio’s kunnen verwelkomen, laten we je dit zeker onmiddellijk via dit platform weten. Liever de laatste nieuwtjes meteen in jouw mailbox? Schrijf dan hier in op onze nieuwsbrief.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. We zien je graag snel terug!

Bezoek ook

Schermgezichten geven samen preventietips tegen het coronavirus

Nathalie Meskens en Koen Wauters (DPG Media), Danira Boukhriss Terkessidis en Sven De Leijer (VRT) en Annelien Coorevits en Erik Van Looy (SBS) zijn samen de studio ingedoken om een sensibiliseringsspot te maken voor de preventie tegen het coronavirus. Samen delen ze zes preventietips om het virus op afstand te houden.
De spot, die zowel op tv, radio als online te zien en te horen zal zijn, is een samenwerking van de drie omroepen VRT, DPG Media en SBS. "We maken de spot in samenwerking met de FOD Volksgezondheid op vraag van minister Maggie De Block”, zeggen de omroepen in een gezamenlijke mededeling. “Door met een neutrale spot zes eenvoudige preventietips te delen via al onze kanalen willen we als mediabedrijven helpen om het coronavirus mee in te dammen.”

Steun nu ook Rode Neuzen Dag 

Help jongeren met psychische problemen de juiste hulp te geven. Doe een gift, steun een actie of organiseer er zelf één.

HIER BELEEF JE NOG ZOVEEL MEER

Bij VTM valt altijd iets te beleven. Op tv, maar ook live! Opnames bijwonen van je favoriete shows, genieten van een live muziekspektakel of een avondje weg naar een exclusief event? Het start allemaal bij VTM tickets.

Daens de musical

Na het succes van “40-45” komt Studio 100 in 2020 opnieuw met een grootse musical naar het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs: DAENS, de Musical. Verhaal De musical Daens neemt ons mee terug naar het Aalst van 1888. De bevolking werkt er onder erbarmelijke omstandigheden in de textielfabrieken: ...

40 - 45, de spektakel-musical

Na jaren voorbereiding was het op zondag 7 oktober 2018 eindelijk zover: de wereldpremière van de spektakel-musical 40-45. Pers en publiek waren unaniem lovend over de voorstelling. Naast spectaculaire scènes met heel wat special effects , werd het publiek ook geraakt met muziek en pakkende ...